Tuinen op de route

Loes en Rob Halsema Nijmegen

Nijmeegse Stadstuinen

Op zaterdag 8 juni a.s. openen een kleine 30-tal tuinliefhebbers hun poorten tijdens de 21ste editie van de Nijmeegse Open Tuinendag. Tussen 10.00 – 17.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen en geïnspireerd te raken door tuinen in allerlei maten en vormen.

In zowel Nijmegen als Lent heeft u op deze dag de kans eens in de achtertuin van een wildvreemde te kijken. Verborgen achter oude en nieuwe gevels treft u een diversiteit aan tuinen aan. Van hele grote tuinen aan de rand van het bos, historische tuinen in het centrum tot aan nieuwe stadstuinen in de nieuwbouw van Lent.  Juist deze diversiteit maakt de Nijmeegse Open Tuinendag zo uniek.
Alle deelnemers tuinieren op hun eigen manier en naar eigen inzicht, maar wat zij delen is hun passie voor tuinieren. Bent u nieuwsgierig naar hoe anderen tuinieren of heeft u inspiratie nodig?
Wees dan welkom in de Nijmeegse en Lentse tuinen!

Brochures met adressen en tuinomschrijvingen zijn vanaf half mei à € 3,00 verkrijgbaar bij Intratuin Malden, Intratuin Elst, VVV Rijk van Nijmegen, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers te Nijmegen en ‘Geknipt voor uw tuin’ in Lent.

Kijk voor meer informatie op www.nijmeegsestadstuinen.nl

Openingstijden

Bezoek mijn tuin

Blijf op de hoogte Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin en meld je direct aan! Meld jouw tuin aan!
Groei&Bloei Wie zijn we, wat doen we en wat kunnen we voor jou betekenen? Over ons