Grondig Geniethen
Hoge Enk 3
7241 RA Lochem Netherlands

Grondig Geniethen

landschapstuin

Rond een Scandinavisch huis is op de plek van een vroegere schapenweide deze tuin ontstaan. Vanaf de veranda met kuipplanten heb je zicht op de ‘binnentuin’ met kleurrijke beplanting en links daarvan een berceau (loofgang) met onder andere druiven en vijgen. Achter de beukenhaag vind je een rustig gedeelte met verdiepte houten kas en mooie zwemvijver. Aan de randen bevinden zich een moestuin en diverse borders met heesters en bloemen die passen bij het landschap.

Ontwerpster en eigenares van de tuin Nitha Annink maakt steeds verrassende combinaties van bijzondere vaste planten, eenjarigen, bollen en rozen. Bovendien staat er een unieke verzameling van mediterrane planten in pot op verschillende plekken.

Er zijn bijzondere vaste planten en kuipplanten beschikbaar voor verkoop. Ook zijn er brocante, terracotta en industriële materialen te koop om je tuin en terras net dat extraatje te geven.

28 april : Opening tuinseizoen met bollenpracht
19 mei: Open tuin met brocante en kleine plantenmarkt

Foto's

Openingstijden
Vandaag
Gesloten
Van 01-01 t/m 01-01
Zondag
10.00
16.00
Bel voor de zekerheid even als je van plan bent langs te komen. Groepen zijn op afspraak van harte welkom van eind april tot half september. De minimale groepsgrootte is 10 personen.
  • 4,50 (incl. koffie/thee + lekkernij en rondleiding)
  • Toegankelijk v. groepen
  • Planten te koop
  • Overigen te koop
  • Levende tuin

Bezoek mijn tuin

Blijf op de hoogte Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin en meld je direct aan! Meld jouw tuin aan!
Groei&Bloei Wie zijn we, wat doen we en wat kunnen we voor jou betekenen? Over ons