Tuinroute aanmelden

Maak van jouw tuinroute een onvergetelijke ervaring voor je bezoekers door deze aan te melden op bezoekmijntuin.nl! Voor slechts €32,50 krijgt je route een eigen pagina, die wordt gekoppeld aan alle deelnemende tuinen. Zo kunnen bezoekers in één oogopslag zien dat jouw tuinroute een niet te missen ervaring is. Tuinen die nog niet op bezoekmijntuin.nl staan, worden vermeld in de routebeschrijving. Zo wordt het voor iedereen makkelijker om de route te volgen en te genieten van al het moois dat de deelnemende tuinen te bieden hebben.

Mis deze kans niet om jouw tuinroute op de kaart te zetten en meld deze nu aan via het onderstaande formulier. Wij maken dan zo snel mogelijk een speciale tuinroutepagina aan op bezoekmijntuin.nl. Kies voor succes en meld je route aan op bezoekmijntuin.nl!

  De velden met een * zijn verplichte velden.  JaNeeDat weet ik niet


  Tuinen die niet op bezoekmijntuin.nl staan worden alleen in de tekst vermeld. Uiteraard kunnen deze tuinen zich wel aanmelden waarna zij alsnog aan de route gekoppeld worden.
  .jpg, .jpeg of .png bestand


  Alleen .pdf, doc of docx bestanden worden geaccepteerd


  Na het klikken op de knop "TUINROUTE AANMELDEN" zie je hieronder een bevestiging als alle velden correct zijn ingevuld. Bovendien ontvang je ter bevestiging ook een e-mail.