Groei & Bloei basis aanmelding (gratis)

Fantastisch dat je hebt gekozen voor een Groei & Bloei Basis vermelding op bezoekmijntuin.nl! Maar wist je dat je nog meer uit je tuinpagina kunt halen met een Groei & Bloei Pro vermelding?

Met een Groei & Bloei Pro vermelding kun je tot wel 10 foto’s van je tuin laten zien en alle tuinkenmerken toevoegen die je maar wilt. Hierdoor wordt jouw tuin nog beter gevonden in de zoekresultaten en kun je nog meer mensen inspireren met jouw groene paradijs.

Bovendien help je met een Groei & Bloei Pro vermelding om bezoekmijntuin.nl te ondersteunen en verder te verbeteren. En het beste van alles? Een Groei & Bloei Pro vermelding kost slechts €17,50 per jaar!

Maar ook als je op dit moment hebt gekozen voor de gratis Groei & Bloei Basis vermelding, kun je later altijd nog upgraden naar een Groei & Bloei Pro vermelding en nog meer uit je tuinpagina halen.

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de Groei & Bloei Basis vermelding op bezoekmijntuin.nl. Hiermee wordt jouw tuin beschreven en afgebeeld op de grootste tuinensite van Nederland en België.

  De velden met een * zijn verplichte velden.  Uitsluitend open voor groepenGroepen alleen op afspraakGeen groepen  koffie/theelekkernijrondleiding  StadstuinLandschapstuinParkKwekerijModeltuin(en)LiefhebberstuinAnders... (vul hieronder in)


  NeeJa, die is of wordt opgegeven door een andere tuinJa, die beheer ik. Stuur me meer informatie hoe ik de route aan kan melden.


  Met het Groei & Bloei Basis abonnement kun je slechts 1 foto van je tuin laten zien. Wil je meer foto's op je pagina opnemen, kies dan voor een Groei & Bloei Pro vermelding. Voor slechts €17,50 kun je 10 foto's uploaden, kun je alle tuinkenmerken toevoegen en word je tuin beter gevonden in de zoekresultaten. Bovendien help je met een Groei & Bloei Pro vermelding om bezoekmijntuin.nl te ondersteunen en verder te verbeteren. Kies ook voor Groei & Bloei Pro


  Na het klikken op de knop "TUIN AANMELDEN" zie je hieronder een bevestiging als alle velden correct zijn ingevuld. Bovendien ontvang je ter bevestiging ook een e-mail.