Ontdek de pracht van het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend

Op 15 en 16 juni 2024 is het weer zover! Het jaarlijkse Groei & Bloei Open Tuinen Weekend staat voor de deur en belooft een ware lust voor het oog te worden voor alle tuinliefhebbers. Dit unieke evenement biedt een zeldzaam kijkje in de verborgen juweeltjes van particuliere tuinen en brengt de passie voor tuinieren tot leven. Van kleurrijke bloembedden tot weelderige groene oases, het Open Tuinen Weekend heeft voor elk wat wils.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit weekend openen enthousiaste tuiniers door heel Nederland hun tuinhekken en verwelkomen bezoekers om te genieten van de pracht en praal die hun tuinen te bieden hebben. Of je nu zelf groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een ontspannen dagje in de buitenlucht, het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend heeft voor ieder wat wils.

Diversiteit aan tuinen: Van cottage-tuinen tot moderne stadsontwerpen, het Open Tuinen Weekend biedt een diverse selectie van tuinstijlen. Elke tuin vertelt zijn eigen verhaal en toont de creativiteit en toewijding van de tuineigenaar.

Deskundig advies: Sta niet alleen versteld van de prachtige bloemen en planten, maar profiteer ook van de kennis van de tuineigenaren. Ze delen graag hun ervaringen, geven tuinadvies en beantwoorden al je vragen.

Inspirerende tuinroutes: Wil je het maximale uit je weekend halen? Maak gebruik van de handige tuinroutes die speciaal zijn samengesteld voor het Open Tuinen Weekend. Ontdek de mooiste plekjes en geniet van een ontspannen reis langs de verschillende tuinen.

Kom je ook kijken?

Wil je ook tuinen kijken tijdens het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend? Kijk dan op de site voor alle informatie over deelnemende tuinen, openingstijden en eventuele entreeprijzen. Hier vind je een overzicht van alle tuinen die hun deuren openen voor bezoekers, zodat je gemakkelijk een route kunt plannen en jouw favoriete tuinen kunt bezoeken.

Mis dit unieke evenement niet en laat je inspireren door de groene pracht van Nederlandse tuinen tijdens het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend. Kom in contact met mede-tuinliefhebbers, ontdek nieuwe planten en laat je verwonderen door de diversiteit aan tuinstijlen. Veel plezier tijdens jouw tuinavontuur!