Groei & Bloei Pro aanmelding

Fantastisch dat je hebt gekozen voor een Groei & Bloei Pro aanmelding op bezoekmijntuin.nl!

Met een Groei & Bloei Pro vermelding kun je tot wel 10 foto’s van je prachtige tuin delen en alle tuinkenmerken toevoegen die je maar wilt. Zo kunnen tuinliefhebbers nog beter jouw groene oase ontdekken en inspiratie opdoen voor hun eigen tuin. Bovendien wordt je tuin beter gevonden in de zoekresultaten, waardoor je nog meer bezoekers trekt naar je tuin.

En niet alleen dat, met een Groei & Bloei Pro vermelding help je ook nog eens om bezoekmijntuin.nl te ondersteunen en verder te verbeteren.

Wil je jouw tuin beschrijven en afbeelden op de grootste tuinensite van Nederland en België? Vul dan snel je gegevens hieronder in om je aan te melden voor de Groei & Bloei Basis vermelding op bezoekmijntuin.nl. Maak deel uit van onze groeiende gemeenschap van tuinliefhebbers en deel jouw passie voor groen met anderen!

  De velden met een * zijn verplichte velden.  Uitsluitend open voor groepenGroepen alleen op afspraakGeen groepen  koffie/theelekkernijrondleiding  StadstuinLandschapstuinParkKwekerijPluktuinModeltuin(en)LiefhebberstuinAnders... (vul hieronder in)


  Gratis toegankelijkKorting voor Groei & Bloei ledenToegankelijk voor kinderenToegankelijk voor groepenRolstoeltoegankelijkToilet beschikbaarKoffie/thee verkrijgbaarVerkoop plantenKunst te koopOverige te koopHonden toegestaanFiets laadpuntLevende tuinBewust met water

  NeeJa, die is of wordt opgegeven door een andere tuinJa, die beheer ik. Stuur me meer informatie hoe ik de route aan kan melden.


  Je kunt alvast een foto meesturen, die eerste foto plaatsen wij dan alvast voor je. De overige foto's kun je straks zelf toevoegen.


  Na het klikken op de knop "TUIN AANMELDEN" zie je hieronder een bevestiging als alle velden correct zijn ingevuld. Bovendien ontvang je ter bevestiging ook een e-mail.