Pro aanmelding

Geweldig dat je hebt gekozen voor een Pro-abonnement op bezoekmijntuin.nl! Wist je dat je nog meer kunt besparen op je abonnement door lid te worden van Groei & Bloei? Als lid van Groei & Bloei ontvang je niet alleen tien keer per jaar het grootste tuintijdschrift van Nederland en België, maar krijg je ook nog eens korting op je vermelding op bezoekmijntuin.nl!

Met een lidmaatschap van Groei & Bloei geniet je van talloze voordelen en krijg je toegang tot een schat aan kennis en informatie om je tuin naar een hoger niveau te tillen. Maar ook zonder lid te worden van Groei & Bloei geniet je van alle uitgebreide mogelijkheden op bezoekmijntuin.nl met deze Pro-vermelding!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de Pro-vermelding op bezoekmijntuin.nl. Hiermee wordt jouw tuin uitgebreid beschreven en afgebeeld op de grootste tuinensite van Nederland en België.

  De velden met een * zijn verplichte velden.


  Uitsluitend open voor groepenGroepen alleen op afspraakGeen groepen  koffie/theelekkernijrondleiding  StadstuinLandschapstuinParkKwekerijPluktuinModeltuin(en)LiefhebberstuinAnders... (vul hieronder in)


  Gratis toegankelijkKorting voor Groei & Bloei ledenToegankelijk voor kinderenToegankelijk voor groepenRolstoeltoegankelijkToilet beschikbaarKoffie/thee verkrijgbaarVerkoop plantenKunst te koopOverige te koopHonden toegestaanFiets laadpuntLevende tuinBewust met water

  NeeJa, die is of wordt opgegeven door een andere tuinJa, die beheer ik. Stuur me meer informatie hoe ik de route aan kan melden.


  Je kunt alvast een foto meesturen, die eerste foto plaatsen wij dan alvast voor je. De overige foto's kun je straks zelf toevoegen.


  Na het klikken op de knop "TUIN AANMELDEN" zie je hieronder een bevestiging als alle velden correct zijn ingevuld. Bovendien ontvang je ter bevestiging ook een e-mail.