De Biezentuin
Brieversweg 8
4529 JG Eede Nederland
06-10243079
Routeinformatie

Vanuit Nederland:
Rijdt vanuit Aardenburg richting Eede (richting Belgische grens). In Eede slaat u linksaf richting Sint Laureins. U bevindt zich nu op de Brieversweg. Direct na het eerstvolgende kruispunt ziet u aan uw rechterhand een klein wit huisje. Dit is De Biezentuin. U kunt aan de weg parkeren.
Vanuit België:
Als u rijdt op de Expresweg (snelweg) tussen Antwerpen en Knokke-Heist slaat u ter hoogte van Maldegem af naar Aardenburg (Nederland). U volgt deze weg tot in het dorp Eede. Hier slaat u rechtsaf richting Sint Laureins. U bevindt zich nu op de Brieversweg. Vlak na het eerstvolgende kruispunt ziet u aan uw rechterhand een klein wit boerderijtje. Dit is De Biezentuin.
U kunt parkeren aan de weg

De Biezentuin

liefhebberstuin

De Biezentuin is een open,landschappelijke tuin met veel rozen in het buitengebied van Eede (Zeeuws-Vlaanderen). Het is een “lekkere” tuin, ingericht om groente, fruit en eetbare bloemen te telen, en om wildleven zo veel mogelijk ruimte te geven. De tuin is 1 hectare groot en bestaat uit rozenhagen, moestuinen, twee kruidentuinen en een hoogstamboomgaard met natuurlijke vijver. Één moestuin en één kruidentuin zijn ergonomisch ingericht. De groente en kruiden worden hier in verhoogde bakken gekweekt, waardoor er veel plek is om even te zitten. De bloemen in de tuin zijn voor een groot deel eetbaar.

Openingstijden
Vandaag
geopend
1 april t/m 1 oktober 2024
Zaterdag
10.00
17.00
Zondag
10.00
17.00
In juni is de tuin gratis open op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op andere dagen is de tuin op afspraak te bezoeken.
  • 2,50, (rondleiding tegen meerprijs op aanvraag
  • Toegankelijk v. kinderen
  • Koffie/thee te krijgen
  • Planten te koop
  • Honden toegestaan
  • Levende tuin
  • Landschapstuin
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin.
Bekijk de mogelijkheden en meld je tuin aan!
  
  
  
Tuinroute aanmelden Maakt je tuin ook deel uit van een route?
Meld die route dan bij ons aan.
  
  
  
Groei & Bloei Wie zijn we, wat doen we?
En wat kunnen we voor jou betekenen?