De Biezentuin
Brieversweg 8
4529 JG Eede Nederland
Routebeschrijving

Vanuit Nederland:
Rijdt vanuit Aardenburg richting Eede (richting Belgische grens). In Eede slaat u linksaf richting Sint Laureins. U bevindt zich nu op de Brieversweg. Direct na het eerstvolgende kruispunt ziet u aan uw rechterhand een klein wit huisje. Dit is De Biezentuin. U kunt aan de weg parkeren.
Vanuit België:
Als u rijdt op de Expresweg (snelweg) tussen Antwerpen en Knokke-Heist slaat u ter hoogte van Maldegem af naar Aardenburg (Nederland). U volgt deze weg tot in het dorp Eede. Hier slaat u rechtsaf richting Sint Laureins. U bevindt zich nu op de Brieversweg. Vlak na het eerstvolgende kruispunt ziet u aan uw rechterhand een klein wit boerderijtje. Dit is De Biezentuin.
U kunt parkeren aan de weg

De Biezentuin

landschapstuin

De Biezentuin is een landschappelijke tuin in het buitengebied van Eede (Zeeuws-Vlaanderen). Het is een “lekkere” tuin, ingericht om lekkere groente, fruit en eetbare bloemen te telen. De tuin is 1 hectare groot en bestaat uit meerdere moestuinen, twee kruidentuinen, een hoogstamboomgaard met grote zwemvijver, en een bessentunnel met kleinfruit. Één moestuin en één kruidentuin zijn ergonomisch ingericht. De groente en kruiden worden hier in verhoogde bakken gekweekt, waardoor er veel plek is om even te zitten en de paden zijn met split verhard. De bloemen In de borders zijn voor een groot deel eetbaar.

Foto's

Openingstijden
Vandaag
Gesloten
Van 01-04-22 t/m 30-09-22
Op Afspraak
  • 2.50 (incl.koffie/thee,lekkernij) Versnapering, rondleiding of workshop kruiden tegen meerprijs op aanvraag
  • Toegankelijk v. kinderen
  • Koffie te krijgen
  • Planten te koop
  • Honden toegestaan
  • Levende tuin
  • Landschapstuin
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin en meld je direct aan! Meld jouw tuin aan!
Groei&Bloei Wie zijn we, wat doen we en wat kunnen we voor jou betekenen? Over ons