De Boergondische Tuijn
Noordkant 17
5845 EX Sint Anthonis Nederland

De Boergondische Tuijn

landschapstuin

Genieten van de Brabantse gastvrijheid, -culinaire verwennerijen en gemoedelijkheid in een bijzondere tuin!
Aan een rustig landweggetje in het buitengebied van St.Anthonis vindt u “de Boergondische Tuijn”.

Een bijzondere tuin waarin u o.a. een oude boomgaard, een biologische Moe’stuin, de Tuijnkamer, een kas, stal “de Brocanterie”, een bijzondere siertuin “Art-boretum”, met vele natuurlijke kunstobjecten en een kunstuitleen vindt.

In ”de Boomgaerd” ziet u verschillende oude hoogstamfruitbomen.

In “Moe’stuin”wordt op biologische wijze gewerkt met de Kosmosagenda van Maria Thun. Aan de hand van de stand van de zon, maan en planeten wordt er gezaaid, bewerkt en geoogst.
In deze bourgondische tuin vindt u een groot scala aan diverse bijzondere (vergeten-) groenten, fruit, eetbare bloemen, kruiden, een grote diversiteit aan verschillende rassen paprika’s en pepertjes en meer dan 150 verschillende soorten tomaten!
Biologisch dat dit lekkerder is!

In de stal “de Brocanterie” kunt u inmaakproducten kopen uit de biologische moestuin en boomgaard. Verder is er mooie brocante te koop en is er een kunstuitleen van werk van
Hedendaagse Nederlandse kunstenaars.

In de bijzondere siertuin
“Art-boretum” bevindt zich een pinetum; een bijzondere verzameling aan coniferen, bomen en struiken, waartussen (natuurlijke) kunstobjecten staan.

Op de diversen terrasjes, een prieeltje en de gezellige “Tuijnkamer”, kunt u genieten van de culinaire specialiteiten uit eigen moestuin.
Een ideale accommodatie om met familie, vrienden of een bedrijfsuitje te verblijven en u lekker te laten verwennen in een gezellige en gemoedelijke sfeer!
Wij kunnen diverse activiteiten en workshops (tuin-gerelateerde, culinair koken, bloemschikken, schilderen, etc.) voor u verzorgen. In combinatie met koffie en kruidenthee uit eigen tuin en huisgemaakt gebak, een soepenbuffet, lunch, bijzondere High-Tea of BBQ.

De volgende activiteiten staan op de planning;
10 maart deelname aan Maasheggenfestival in Oeffelt
Bloemschikworkshop met zeer uitgebreide Paas-High-Tea;
8-9-11-12-15-16-18-19 april van 13.30-17.30 uur €45,- p.p. inclusief alle materialen, rondleiding en uitgebreide Paas-High-Tea
3 mei workshop; “Hoe zet je een moestuin op”- 10.00-14.00 €35,- p.p. inclusief uitgebreide lunch.
5-11-12 mei Bijzondere Moestuinplantenmarkt 11.00-17.00 gratis entree
verkoop van diverse bijzondere (vergeten-) groenten, fruit, eetbare bloemen, kruiden, een grote diversiteit aan verschillende rassen paprika’s en pepertjes en meer dan 150 verschillende soorten tomaten!
7 juli Dwars dur d’n Hof-diner 17.00-21.00 uur; culinair dineren dwars door de tuin aan lange tafels, in een sfeervolle ambiance inclusief wijnarrangement €45.- p.p.
bloemschikworkshop met een zeer uitgebreide Kerst-High-Tea;
9-10-12-13-16-17-19-20 december van 13.30-17.30 uur €45,- p.p. inclusief alle materialen, rondleiding en uitgebreide Kerst-High-Tea.

Wij kunnen voor u een onvergetelijk verblijf organiseren voor elke wens en ieder budget!

Wij zijn lid van de Nederlandse Tuinenstichting.
Elke donderdag van april t/m oktober zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00 uur en soms op een zaterdag of zondag (zie website) en verder op afspraak.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in “de Boergondische Tuijn”!

Foto's

Openingstijden
Vandaag
geopend
Van 01-04 t/m 31-10
Donderdag
11.00
17.00
Elke donderdag van april t/m oktober zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00 uur en soms op een zaterdag of zondag (zie website) en verder op afspraak
  • 4,50 (incl. koffie/thee en rondleiding)

Bezoek mijn tuin

Blijf op de hoogte Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin en meld je direct aan! Meld jouw tuin aan!
Groei&Bloei Wie zijn we, wat doen we en wat kunnen we voor jou betekenen? Over ons