De Boergondische Tuijn
Noordkant 17
5845 EX Sint Anthonis Nederland
0485-382812   06-14330453
Routeinformatie

Via de A73 rijdt u richting St.Anthonis. Op de rotonde de eerste afslag. Na de kerk de eerste weg rechts. Dit is de Peter Zuidstraat. Deze gaat over op de Noordkant. Net in het buitengebied vindt u aan de linkerkant “de Boergondische Tuijn” op Noordkant 17 5845EX St.Anthonis.

Vanaf Gemert (N272) neemt u op de rotonde de afslag richting St.Anthonis. Na de kerk de eerste weg rechts. Dit is de Peter Zuidstraat. Deze gaat over op de Noordkant. Net in het buitengebied vindt u aan de linkerkant “de Boergondische Tuijn” op Noordkant 17 5845EX St.Anthonis.

Vanaf Mill- St.Anthonis (N602) neemt u voor de kerk de eerste weg links. Dit is de Peter Zuidstraat. Deze gaat over op de Noordkant. Net in het buitengebied vindt u aan de linkerkant “de Boergondische Tuijn” op Noordkant 17 5845EX St.Anthonis.

De Boergondische Tuijn

landschapstuin

De Boergondische Tuijn
Landschapstuin
Genieten van de Brabantse gastvrijheid, -culinaire verwennerijen en gemoedelijkheid in een bijzondere tuin!
Aan een rustig landweggetje in het buitengebied van St.Anthonis vindt u “de Boergondische Tuijn”.
Een bijzondere tuin waarin u o.a. een oude boomgaard, een biologische Moe’stuin, de Tuijnkamer, een kas, stal “de Brocanterie”, een bijzondere siertuin “Art-boretum”, met vele natuurlijke kunstobjecten en een kunstuitleen vindt.
In ”de Boomgaerd” ziet u verschillende oude hoogstamfruitbomen.
Zoals De Brabantse Bellefleur, Notarisappel, Sterappel Kweeperen, en Rode Goudreinet.

In “Moe’stuin”wordt op biologische wijze gewerkt met de Kosmosagenda van Maria Thun. Aan de hand van de stand van de zon, maan en planeten wordt er gezaaid, bewerkt en geoogst.
In deze bourgondische tuin vindt u een groot scala aan diverse bijzondere (vergeten-) groenten, fruit, eetbare bloemen, kruiden, een grote diversiteit aan verschillende rassen paprika’s en pepertjes en meer dan 180 verschillende soorten tomaten!
Biologisch dat dit lekkerder is!

In de stal “de Brocanterie” kunt u inmaakproducten kopen uit de biologische moestuin en boomgaard.

In de bijzondere siertuin “Art-boretum” bevindt zich een pinetum; een bijzondere verzameling aan coniferen, naaldbomen en struiken, waartussen (natuurlijke) kunstobjecten staan.

Op de diversen terrasjes, een prieeltje en de gezellige “Tuijnkamer”, kunt u genieten van de culinaire specialiteiten uit eigen moestuin.
Een ideale accommodatie om met familie, vrienden of een bedrijfsuitje te verblijven en u lekker te laten verwennen in een gezellige en gemoedelijke sfeer!
Wij kunnen diverse activiteiten en workshops (tuin-gerelateerde, culinair koken, bloemschikken, schilderen, etc.) voor u verzorgen. In combinatie met koffie en kruidenthee uit eigen tuin en huisgemaakt gebak, een soepenbuffet, lunch, bijzondere High-Tea of BBQ.

Openingstijden
Open op
afspraak
1 april t/m 30 september 2024
Donderdag
11.00
17.00
Op afspraak
Voor speciale activiteiten zie onze website
  • 5,00 (incl. koffie/thee en rondleiding)
  • Toegankelijk v. kinderen
  • Toegankelijk v. groepen
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Koffie/thee te krijgen
  • Planten te koop
  • Honden toegestaan
  • Levende tuin
  • Landschapstuin
  • Kwekerij
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin.
Bekijk de mogelijkheden en meld je tuin aan!
  
  
  
Tuinroute aanmelden Maakt je tuin ook deel uit van een route?
Meld die route dan bij ons aan.
  
  
  
Groei & Bloei Wie zijn we, wat doen we?
En wat kunnen we voor jou betekenen?