Het Hof aan de Achterweg
Adriaan Butijnweg 89
4411 BW Rilland Netherlands
Routeinformatie

Het Hof aan de Achterweg is goed bereikbaar: op slechts 1,2 km van de A58 afrit Rilland en 1,5 km van NS-station Rilland-Bath.

De parkeergelegenheid in de straat is beperkt. Geadviseerd wordt te parkeren aan de Hoofdweg en via de Mairestraat naar de Adriaan Butijnweg te lopen.

Het Hof aan de Achterweg

liefhebberstuin

Ergens in een Zeeuws dorpje, in een van de oudste straten, achter een van de huizen … daar ligt het Hof aan de Achterweg. Een verrassend veelzijdige achtertuin met (half)schaduwplanten, zonaanbiddende vaste planten, weelderige rozen en druiven, wuivende siergrassen, een stijlvolle oranjerie als het middelpunt van de tuin, een kleine vijver met moerasdeel, een kleine berceau en verschillende terrasjes waar je afhankelijk van wind, zon of schaduw heerlijk kunt zitten. En dat alles in een achtertuin zoals er zoveel zijn in Nederland: gelegen achter een twee-onder-een-kapwoning, met links en rechts een schutting en (hoge) huizen aan de achterkant.

De tuin is na uitbreiding in 2017 grotendeels opnieuw aangelegd en blijft in ontwikkeling. Maar van elke tuin – ongeacht afmeting, ligging of stadium – kun je een comfortabele groene plek maken waar je elk moment van de dag kunt genieten en waar dieren graag komen. Dát willen we met Het Hof aan de Achterweg laten zien.

Openingstijden
Vandaag
gesloten
17 juni 2023
Zaterdag
10.00
17.00
  • Gratis
  • Levende tuin
  • Liefhebberstuin
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin.
Bekijk de mogelijkheden en meld je tuin aan!
  
  
  
Tuinroute aanmelden Maakt je tuin ook deel uit van een route?
Meld die route dan bij ons aan.
  
  
  
Groei & Bloei Wie zijn we, wat doen we?
En wat kunnen we voor jou betekenen?