Kwekerij en Tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3
Wolfheze Nederland
026-4821231  
Routeinformatie

Vanaf noord, oost en west: afslag 25 van de A12 richting Wolfheze. In Wolfheze na het spoor rechts, de derde weg links leidt naar De Boschhoeve. Vanuit het zuiden: afslag 19 van de A50 richting Oosterbeek. Na 4 km. linksaf richting Wolfheze, in Wolfheze voor het spoor linksaf, de derde weg links leidt naar De Boschhoeve

Kwekerij en Tuin De Boschhoeve

landschapstuin

Te midden van weidse landbouwakkers en enorme loofbomen ligt achter de oude boerderij een grote gevarieerde boerderijtuin met kleurrijke zomer- en herfstborders, schaduwlaantje en boomgaard met voorjaarsbollen. De verrassing is de decoratieve inspirerende moestuin waar bijzondere groentes zijn gecombineerd met bloemen, waaronder veel (zomer)bollen.

In de kwekerij bestaat ons assortiment uit stoere en makkelijke planten die we ook in eigen tuin hebben toegepast. In de moederplantenbedden is goed te zien hoe planten uitgroeien. Naast vaste planten zijn we dol op bollen; van sneeuwklok tot dahlia, op onze website vind u plantenlijsten. Daarnaast is in het zomerseizoen ook onze prachtige pluktuin open.
De grote landbouwschuur herbergt de tuinwinkel, theeschenkerij en brocanteafdeling. In de theeschenkerij ontvangen we regelmatig groepen en worden verschillende workshops georganiseerd. Daarnaast kennen veel mensen ons van de jaarlijks terugkerende tuin & plantenactiviteiten waarvan het Sneeuwklokjes feest wel het bekendst is.
Dit alles is mede mogelijk door de inzet van vele vakbekwame en enthousiaste vrijwilligers.

Hartelijk welkom op onze kwekerij en in de tuin!

Ook open op 2e aasdag

Openingstijden
Vandaag
gesloten
10 februari t/m 9 oktober 2022
Vrijdag
10.00
17.00
Zaterdag
10.00
17.00
Groepen vanaf 12 personen betalen €4,- entree p.p., met of zonder een rondleiding en zijn eventueel ook op andere dagen welkom.
  • Gratis
  • Korting voor leden
  • Toegankelijk v. groepen
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Koffie/thee te krijgen
  • Planten te koop
  • Honden toegestaan
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin.
Bekijk de mogelijkheden en meld je tuin aan!
  
  
  
Tuinroute aanmelden Maakt je tuin ook deel uit van een route?
Meld die route dan bij ons aan.
  
  
  
Groei & Bloei Wie zijn we, wat doen we?
En wat kunnen we voor jou betekenen?