Ridderhofstad Hindersteyn
Langbroekerdijk A 121
Langbroek Nederland
0343-477 282  

Ridderhofstad Hindersteyn

park

Twee maal per jaar staan de poortdeuren van Ridderhofstad Hindersteyn in Langbroek open voor belangstellenden. Er is volop de gelegenheid om te genieten van de moestuin met zijn monumentale kassen, bloementuin en fruitkooi. Het park met de kenmerkende slangenmuur, de doolhof én labyrint maken deel uit van het historische complex.

Er is alleen PIN betaling mogelijk.

De tuin is toegankelijk via het poortgebouw. De openingstijd is van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is via het poortgebouw en kost € 9,50 per persoon inclusief koffie, thee of fris en (citroen)taart. Bij de oranjerie is een sfeervol ruim terras ingericht. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Stichting tot behoud Ridderhofstad Hindersteyn. Deze stichting levert een belangrijk aandeel in het onderhoud van de moestuin gerund door onze 35 vrijwilligers.

Honden zijn niet toegestaan. De vrijwilligers geven rondleidingen door de tuin. De bijenstand is aanwezig en er is o.a. verkoop van bloemboeketten uit de pluktuin.

Openingstijden
Vandaag
gesloten
7 juli 2024
Zondag
10.00
17.00
1 september 2024
Zondag
10.00
17.00
Op aanvraag zijn groepen ook op andere dagen welkom voor rondleidingen, bijeenkomsten of vergaderingen, picknicks, lunches en koken in de moestuin. Zie voor meer info onze website.
  • 9.50
  • Toegankelijk v. kinderen
  • Toegankelijk v. groepen
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Koffie/thee te krijgen
  • Planten te koop
  • Park
Meld je tuin aan Bereik ook meer mensen met jouw tuin.
Bekijk de mogelijkheden en meld je tuin aan!
  
  
  
Tuinroute aanmelden Maakt je tuin ook deel uit van een route?
Meld die route dan bij ons aan.
  
  
  
Groei & Bloei Wie zijn we, wat doen we?
En wat kunnen we voor jou betekenen?